perjantai 7. syyskuuta 2012

Tapettiasiaa

JEEE, nyt on uusi tietokone ja pääsen taas päivittelemään remppakuulumisia :).

Meille tulee tapettia kahdelle seinälle, toinen seinä on meidän makuuhuoneessa ja toinen Julian huoneessa. Jo ennen kuin talo oli meillä, olin päättänyt että Julian huoneeseen haluan Estan tapettia. Väriksi valikoitui beige, jotta se kävisi sitten joskus (ehkä) uusille asukkaillekin.

Tässä kolme lemppariani:
beigellä pohjalla valkoiset pilkut,
beigellä pohjalla valkoiset pienet tähdet,
sekä beigellä pohjalla isot tähdet.

Pohdittiin kauan näiden kolmen välillä. Pallotapetin tiputimme joukosta ensimmäisenä, sillä se on ehkä vähän tyttömäinen. Tähtitapeteista oli vaikea valita kumpi olisi mieluisampi, mutta alla olevan kuvan nähtyämme päädyimme isoon tähteen <3!
Kuva löytyy täältä, Mailatuksen Maailmaa -blogista :).

Ja nuuka, kun olen niin olen tässä tehnyt pientä hintavertailua noista Estan tapeteista. Ensin kävin suomalaisia verkkokauppoja + meidän kaupungin sisustusliikkeet läpi hintoja kyselemällä. Hinnat oli n. 40€ /rulla + toimituskulut n. 16€. Hollantilaisten nettikauppojen hintoja seuranneena sieltä saa samaa tapettia 23-25€ /rulla + toimituskulut 25€, eli n. 25€ halvemmalla. Minulle se on sen verran iso raha, että ajattelin kokeilla sieltä suoraan tilausta :).

Meidän makuuhuoneeseen halusimme raitatapettia, väriltään harmaa-valkoinen, RTV:ltä löytyi juuri oikenlainen. Tähän hätään en vain löytänyt mitään linkkiä kyseiseen tapettiin, sillä en muista malliston nimeä, mutta viimeistään sitten kun tapetti on hankittu niin pääsette sen näkemään :).
Tyyliltään tapetti on kuin alla oleva, ainut, että mustat raidat on harmaita.
(kuva netistä)

Huomenna aloitamme laattojen saumaamisen ja illalla olemme menossa 50-vuotissynttäreitä juhlimaan. Joten seuraava päivitys menee sunnuntaille, jolloin esittelen aikaansaannoksiamme sekä talomme värimaailmaa. Joten sunnuntaihin, öitä :)!

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää- tuo iso tähtitapetti oli nappi valinta :) .. jotain saman suuntasta ajattelin tytön huoneeseen vaihtaa jossain kohtaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun saisi vielä sen tilattua tuolta, siinä kun tosiaan menee varmaan tovi ennenkuin on täällä :D.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Moi. Hieno valinta toi tähtitapetti! Minä puolestani olen etsinyt tollasta pilkullista, kuin sun ensimmäinen vaihtoehto on. En ole sitä löytänyt kaupoista. Olisitko niin kiltti, että laittaisit linkin vaikka sinne Hollantilaiseen kauppaan, jos sitä vaikka on siellä myynnissä. Olisin ikikiitollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Niitä nettikauppoja on tosi paljon ja hinnat vähän vaihtelee, mutta jos laitat googlen hakuun "esta for kids nl", niin tulee paljon kaikkia vaihtoehtoja :). Ja pieni vinkki, että noi sivut on aikas lailla hollanniksi, niin behang tarkoittaa tapettia ;).

   Poista
 4. Moi. Hieno valinta toi tähtitapetti! Minä puolestani olen etsinyt tollasta pilkullista, kuin sun ensimmäinen vaihtoehto on. En ole sitä löytänyt kaupoista. Olisitko niin kiltti, että laittaisit linkin vaikka sinne Hollantilaiseen kauppaan, jos sitä vaikka on siellä myynnissä. Olisin ikikiitollinen.

  VastaaPoista

On ihana saada kommentteja ja palautetta, kiitos :)!