sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Edistystä pesuhuoneessa

Nyt on taas viikonloppu takanapäin ja juhlat juhlittu :). 
Ajattelin tehdä pienen päivityksen, mitä olemme saaneet aikaan remppaprojektissamme...

... pesuhuone on laatoitettu...

... sekä saumattu...

... oikealla sauna ja vasemmalla kakkos-wc...

... tuleva ompelutilani on myös lähes valmis.

Olen tässä jonkin aikaa seuraillut Oma Koti Valkoinen -blogia ja toisaalta hyvään aikaan aloinkin kyseistä blogia seuraamaan, sillä siellä oli myös menossa maalailut. Olimme päättäneet maalata mustan seinän jollakin beigen sävyllä ja em. blogista löysin täydellisen värisävyn, greigen ((grey+beige) tämä sävy on siis Laasti X487). 


Kävin hakemassa värikartan K-raudasta ja tämä kyseinen värisävy näytti ihan harmaalta ja kovin tummalta. Toiseksi värisävyksi valikoitui Mulperi H484, enemmän beigen sävyinen. Kauan pähkäilimme näitä kahta värisävyä, mutta kävin kuin kävinkin ostamassa purkin tuota Laasti X487. Jo pienen pätkän maalattuani tiesin, että tämä olisi SE sävy <3! Siis aivan erilainen seinässä kuin siinä pienessä paperin palasessa!
Ja nyt on siis maalauslistalla tuon mustan seinän lisäksi myös takkahuoneen seinä + keittiön yksi seinä :D!
Niistä kuvia myöhemmin tulossa.

PS. Eilen kävi eräs pariskunta hakemassa keittiömme, sain myytyä sen fb:n kirpparin kautta. Aika hauskaa, että sitä kautta saa keittiöitäkin myytyä :D, mutta oli se toki meille helppoa, kun ei tarvinnut sitä alkaa raahaamaan kaatopaikalle!

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus! <3 Meilläkin on ollut tuo sängynpääty seinä musta, ennen edellistä harmaata väriä. :) Meillä oli musta-valkoinen koti 2006-2009 välillä ja jokaisessa huoneessa oli yksi musta tehosteseinä, Se oli hienoa silloin. :) Nyt pehmeys on valttia.

  Ja tuo laastin sävy on aivan ihana. <3 Hyvän valinnan teitte. Meillä yksi tuttava oli valinnut mulperin ja se on heillä aivan perusbeige (etelä ikkunat). Olivat tosi pettyneitä ja harkitsevatkin nyt uudelleen maalausta laastilla. :)

  Kauniita unia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)! Hauska sattuma tuon värin suhteen, musta väri ei oikein meihin iske ja tosiaan, mitä enemmän tuota Laastin sävyä katsoo, sitä enemmän se vain näyttää hienommalta!

   Se Mulperi tosiaan vaikutti ihan perusbeigeltä ja onneksi ei sitä sitten valittu :).

   Poista
 2. Meiltä löytyy tuota juuri samaa sävyä olkkarista, jo toinen koti mihin sen halusin :) !!! joten loistava valinta ;D mun sormet syyhyää ku katon noita remppa kuvia!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se on kyllä ihana sävy <3! Se on jännä juttu, että kun näkee toisten tekevän remonttia, niin pian alkaa omaankin kotiin keksiä kaikkea muutettavaa :D.

   Poista

On ihana saada kommentteja ja palautetta, kiitos :)!