tiistai 2. lokakuuta 2012

Keittiö

Keittiö on kokenut melkoisen muutoksen rempan aikana...
  ... lähtötilanteessa kaapit oli tuollaiset tammen (?) väriset ja tasona oli harmaa kuviollinen levy...
 
... toisella seinällä oli muutamat kaapit ja baaripöytä.

Nyt sekä katto että nuo katossa olevat lamppupömpelit on maalattu valkoiseksi ja lattia on vaihtunut...
... keittiön tilasimme Friitalan keittiökalustetukusta, nopea toimitus ja edullinen vaihtoehto, tämä keittiö maksoi vain n. 1600€!
Kodinkoneet tuli Gigantista.
Ovimalliksi valitsimme Martta -nimisen oven, tykkään näistä ihan hirveästi, vaikka nimi kuulostikin vähemmän houkuttelevammalta :).
 Toiselta seinältä karsittiin kaapit pois...
 ... tilapäisesti tähän pääsi Ikean Hemnes -lipasto, jotta saamme lisätilaa kaikille kipoille. Tähän on tulossa vielä saareke. Tuolit on Ikean Ingolf -sarjaa.
 Välitilalaatta on samaa, mitä meillä oli edellisessäkin kodissa, mutta nyt vain tuollain limittäin laitettu.
 Hana on Cellon Modern, tämä miellytti muotoilultaan meitä :)

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tästä keittiöstä tai ylipäänsä talostamme, niin laita ihmeessä kommenttia tänne tai sähköpostiini :)!


10 kommenttia:

 1. hyvältä näyttää :) mua kiinnostais tietää, että minkä värinen toi lattia on? näyttää just sen väriseltä mitä oon itekin ajatellu meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)! Laminaatti on hankittu RTV:ltä ja on kaksisauvaista saarnia, Lamella Click -merkkiä. En löytänyt netistä kyseistä väriä, mutta oli silloin hinnaltaan 10,90€ /m2. Tämä väri on kyllä aivan ihana, tykätään hirveästi!

   Poista
 2. Ihanalta näyttää. :) Mullakin oli sellainen kysymys lattiaa koskien että onko se parkettia vai laminaattia ja mistäköhän sellaista saa? Näyttää juuri täydelliseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eli tuossa yllä näkyykin vastaus :). Tämä on ainakin meidän mielestä kyllä täydellinen väri!

   Poista
 3. mitä materiaalia keittiöntaso on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiöntaso on laminaattitasoa, tuo värisävy ei ole kyllä oikea noissa kuvissa, minun pitää yrittää ottaa vähän parempaa kuvaa siitä :).

   Poista
 4. Tosi ihanaa kun kävit kommentoimassa niin löysiin kivaan blogiisi! Täällä onkin mulle vaikka mitä mielenkiintoista kun samanlainen remontti meilläkin on menossa -89 rakennettuun taloon.

  Minkä kokoiset nuo teidän välitilan laatat on? Meillä on nimittäin jo ostettuna ja asennusta vailla n.40x10 kiiltävät valkoiset laatat, joihin ensin ihastuin ihan hurjasti ja nyt olen alkanut empimään että ovatko sittenkin välitilaan liian isot. Mutta nuo teidän näyttää kuvissa aika samanlaisilta - ja tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, no sepäs sattuikin sitten :). Näitä blogeja on niin miljoona, ettei voi mitenkään kaikkien olemassaolosta tietää!

   Nuo välitilan laatat on juurikin sen kokoiset! Tuollain limittäin aseteltuna ne mielestäni on tosi kivan näköiset, eikä ole suinkaan liian isot siihen :).

   Poista
 5. Keittiöstä tuli tosi moderni jättämällä tuo toinen puoli ilman kaapistoja, rohkea ja hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ollaan kyllä tosi tyytyväisiä. Ehkä keittiö oli ennen liian tunkkainen, nyt on avarampaa :).

   Poista

On ihana saada kommentteja ja palautetta, kiitos :)!